Fapte minunate din viețile Sfinților (volumul II)


Vietile sfintilor - coperta vol 2FAPTE MINUNATE DIN VIEȚILE SFINȚILOR

ÎN BANDĂ DESENATĂ

Cartea se adresează  tuturor celor care doresc să descopere viețile minunate ale sfinților. Prin îmbinarea armonioasă a culorilor cu o grafică atractivă, poveștile capătă viață, fiind deosebit de atractive mai ales pentru cei mici.

Întrucât se adresează în primul rând copiilor, și nu numai, limbajul ales respectă nivelul de înțelegere ale acestora, stimulându-le totodată curiozitatea pentru a afla mai multe despre faptele celor care au trăit în urmă cu mulți ani și sărbătoriți ca și sfinți în zilele noastre.

Volumul II continuă seria cărților din Colecția „RELIGIE în bandă desenată” cu un gând adresat de la început de Părintele Nicolae Tănase, și continuă cu ilustrarea a trei episoade din viața Sfântului Apostol Toma, a Sfântului Mucenic Hristofor și a Sfântului Mare Mucenic Teodor Tiron.

Editura Mekki Media îți pune la inimă viețile a trei sfinți din biserica noastră: Sfântul Apostol Toma, Sfântul Apostol Hristofor și Sfântul Mare Mucenic Teodor Tiron. Aceștia te îndeamnă: să te încredințezi ca Sfântul Apostol Toma și apoi să fii credincios ca el, să ajuți pe cei apropiați ai tăi ca Sfântul Hristofor și să fii grijuliu ca Sfântul Teodor Tiron…”

din cuvântul Pr. Nicolae Tănase

GALERIE DE IMAGINI

 
 

DORESC SĂ COMAND!


468 ad